--> Deze brillen mogen niet ontbreken in jouw kast! | Blog | Optiek Caenen - Lanaken

$type=slider$snippet=hide$l=1$m=0$show=home

Deze brillen mogen niet ontbreken in jouw kast!

Brilmonturen zijn zoals het weer: ze veranderen elk seizoen. Gelukkig vind je tussen die tijdelijke monturen telkens ook tijdloze monturen, monturen die seizoenen, jaren en zelfs decennia meegaan. Perfect als je het moeilijk vindt om elk seizoen de mode te volgen, of als je gewoon altijd en overal stijlvol voor de dag wilt komen.

Ray-Ban Aviator 


In de jaren dertig ontwierp Ray-Ban de iconische ‘Aviator’-bril voor piloten die hoofdpijn kregen van de felle lucht en zonnestralen hoog boven de wolken. Daarom wordt dit montuur in de volksmond "de pilotenbril" genoemd. Tot vandaag is dit één van de best verkochte modellen wereldwijd, zowel voor brillen als voor zonnebrillen.

Ray-Ban Wayfarer 


De Ray-Ban Wayfarer is één van de monturen die we vandaag het meeste zien in het straatbeeld: het hoekige model in verschillende kleuren bestaat zowel voor brillen als voor zonnebrillen en is vooral een heel dankbaar model, geschikt voor bijna iedere gezichtsvorm.

Silhouette glasbrillen 


Silhouette glasbrillen zijn montuurloze brillen; het montuur beperkt zich tot de oren en neusjes. Deze monturen zijn bijzonder en minimalistisch, en dat maakt dat deze monturen tijdloos zijn. Doordat de brilglazen montuurloos zijn, zijn ze geschikt voor iedere gezichtvorm en zorgen ze voor een open blik.

Vlindervormen 


Dames, deze is voor jullie! Gracieus, stijlvol en katachtig, dat is het vlindermodel. Zowel in bril- als in zonnebrilmontuur is dit een tijdloze klassieker.

Katachtig mooi; dat is het het vlindermodel. Pure schoonheid door de bijzondere vorm. Een damesbril met vlindervorm valt altijd op, de bril wordt niet voor niets getypeerd als extravagant. Dus als je een bescheiden bril zoekt, dan is het vlindermodel misschien niet helemaal jouw bril. Want doorsnee kun je een damesbril met vlindervorm niet noemen. De bril maakt het gezicht een tikkeltje streng of geeft ietwat arrogante look. Voor de zelfbewuste, sterke, zelfzekere vrouw.

Ronde, metalen monturen 


Ronde, metalen monturen zijn zeker en vast tijdloos, dat bewezen verschillende merken en influencers deze zomer al! Deze zomer komen de ronde zonnebrillen terug met gekleurde brilglazen en gouden monturen, maar ook de klassieke variant blijft het goed doen. Ronde modellen zijn geschikt voor mensen met een langwerpige of hartvormige gezichtsvorm.

Een voorbeeld hiervan is de Ray-Ban 3447.

Heb je wat inspiratie kunnen opdoen en ben je helemaal klaar voor een nieuwe, tijdloze bril? Wij hebben een ruim aanbod aan tijdloze modellen. Kom gerust eens langs!

$type=one$c=5$meta=0$rm=0$p=1$show=/p/faq.html

$type=two$m=0$count=10$comment=0$author=0$p=1$show=/p/promotie.html

$type=blogging$cate=1$count=10$meta=0$p=1$show=/p/tips.html

$type=three$c=9$cm=0$au=0$p=1$show=/p/nieuws.html

$show=post

IN DE KIJKER$type=sticky$c=4$l=1$icon=1$m=0$h=317$show=post

$show=home

Naam

faq,10,in de kijker,28,nieuws,67,nieuwsbrief,10,promoties,6,social,1,tips,11,
ltr
item
Blog | Optiek Caenen - Lanaken: Deze brillen mogen niet ontbreken in jouw kast!
Deze brillen mogen niet ontbreken in jouw kast!
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0DVCdqPeFw3ikuosgQXuDviB4JYiSuCv4MHinVt5NghYKDJ_MHvQ4Na6TS74-7Bfa1rm8zhrZ5Hgu0B6CXWmlVMVI-EvTuJH6IpuPS9x9wfLojYzsHzSzKVxjPacALjnHCtE5ZmpZeum_/s640/optiek-caenen-tijdloze-monturen.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0DVCdqPeFw3ikuosgQXuDviB4JYiSuCv4MHinVt5NghYKDJ_MHvQ4Na6TS74-7Bfa1rm8zhrZ5Hgu0B6CXWmlVMVI-EvTuJH6IpuPS9x9wfLojYzsHzSzKVxjPacALjnHCtE5ZmpZeum_/s72-c/optiek-caenen-tijdloze-monturen.jpg
Blog | Optiek Caenen - Lanaken
https://blog.optiekcaenen.be/2019/08/tijdloze-monturen-en-brillen.html
https://blog.optiekcaenen.be/
https://blog.optiekcaenen.be/
https://blog.optiekcaenen.be/2019/08/tijdloze-monturen-en-brillen.html
true
1868865429466668129
UTF-8
Alle berichten Geen berichten gevonden LEES ALLES Lees meer Antwoord Cancel antwoord Delete Door Home BLZ BERICHTEN Lees alles AANBEVOLEN LABEL ARCHIEF SEARCH ALLE BERICHTEN Geen berichten gevonden Terug Zondag Maandag Dinsdag Woensdag Donderdag Vrijdag Zaterdag Zon Maa Din Woe Don Vri Zat Januari Februari Maart April Mei Juni Juni Augustus September October November December Jan Feb Mar Apr Mei Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec zopas 1 min. geleden $$1$$ minutes ago 1 uur geleden $$1$$ hours ago Gisteren $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Volgers Volg NIEUWE INHOUD STEP 1: Share. STEP 2: Click the link you shared to unlock Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy